Почивка на море в Слънчев бряг

Справочник на хотелите в Слънчев бряг.
В сайта можете да намерите подробна информация за цени, условия за почивка, свободни места, резервации и ранни записвания за хотели, стаи, апартаменти, квартири и бунгала в Слънчев бряг и региона - Несебър, Равда, Свети Влас и др.
Тук ще публикуваме презентации на хотели, вили и къщи за почивка, места за къмпингуване с палатки и каравани, бунгала и др.



Ако ви предстои да направите избор, къде да отидете на море, този сайт е едно добро място да сравните различни оферти, цени и условия.
В сайта има възможност да публикувате ваши впечатления от хотели, апартаменти
, вили и къщи. Ако сте в туристическият бизнес, тук можете да публикувате ваше предложение или оферта за почивка в Слънчев бряг и региона.

Нашите бъдещи планове включват създаване на бизнес справочник с категории :
хотели в Несебър
хотели в Равда
хотели All inclusive в Слънчев бряг
Фитнес зали
голф игрища
боулинг и билярд
Местата за отдих на територията на курортен комплекс Сл.бряг и региона са сортирани и по друг показател - цена, дата и месец, наличие на басейн, телевизор, интернет, самостоятелен санитарен възел, спа процедури, фризьорски салони и др.

С вашето участие ще можем да създадем и един богат информационен сайт за избор на подходящи апартаменти, вили и къщи под наем. За работещите сезонно сме създали допълнителен списък на стаи и квартири за персонал.

Допълнителна информация на сайта: нощувки, къмпинги, бунгала, заведения, спортни съоръжения (джетове, водолазна екипировка, сърф) , организирани екскурзии, екскурзоводи, преводачи, туристическа информация, пътеписи и др.

5 коментара:

Анонимен каза...

Добра идея е този блог. От тук наистина успях да намеря добър хотел и сме доволни цялото семейство. Хотелът е Аурелия в Равда. Препоръчвам ви го!

Анонимен каза...

Аз съм недоволен от хотел "Сребърна Чайка" в Несебър! Не ходете там!! Изобщо не си струва парите. Коридорите са мръсни, чакахме 40 минути на рецепцията да ни обслужат, бутоните за румсървис не работят, отношението не е на нужното ниво. Все дреболии, ама като се натрупат, като цяло се създава неприятно усещане.

Анонимен каза...

Хотел Фламинго Слънчев Бряг, България

Хотел Фламинго се намира в западната част на известния Слънчев бряг, на 200 метра от плажната ивица и на 600 метра от центъра на курорта.Хотелът предлага общо 158 стаи на 6 етажа и има множество съоръжения на плажа за енергични хора и за тези, които просто искат да се отпуснат.Курортът предлага богат нощен живот. Вечерта идва освежаващ хладен въздушен поток от близката планина, осигуряващ много приятна температура.
Хотел Фламинго е идеално подходящ за семейства и двойки, търсещи настаняване с добър стандарт и централно местоположение, от което да се насладят на предлаганото в Слънчев бряг.
За всички, търсещи да избягат от натовареното ежедневие, ние предоставяме прятна и релаксираща обстановка, прдразполагаща нови запознанства и весело изкарване.Хотел Фламинго е перфектната дестинация за хора, ценящи високия стандарт и професионалното обслужване.
www.flamingo-sunnybeach.biz

Анонимен каза...

Панорамен мезонет

Оборудван и обзавен луксозно за приятна почивка на 2+1 човека. Той е на две нива. Долното ниво се състои от кухненски кът, обособена холна част и трапезария.
Мезонетът се намира в Новия град на Созопол и има прекрасен изглед към целия Бургаски залив, Стария град и Яхтеното пристанище. На 7-8минути е от Централния плаж на града.
На двете нива има климатици и ТV с кабелна. Банята и тоалетната са на долното ниво. Банята е мебелирана с шкафчета, сешоар и с душ-кабина. На горното ниво се намира спалнята. Двете нива разполагат и с големи тераси, на които има разположени маси, столове, чадъри и шезлонги.

За контакт:
гр.Созопол ул."Люлин"№29
Мария Карамихалева
e-mail: maria212@abv.bg

Хотел в слънчев бряг каза...

Ето едно прекрасно предложение за почивка на море .Хотел в слънчев бряг

Почивка и работа на море в Слънчев бряг